2012. március 1., csütörtök

A legszebb dolog - Odeon Lloyd - quiz game - rules

A legszebb dolog - Odeon Lloyd - quiz game - rules






Cinema Moziklub – Odeon Lloyd – A legszebb dolog – kvíz játék (quiz game) – szabályzat (rules) – 2012.03.01. (Thursday, March 1st, 2012)




1.      A játék szervezője a Cinema Moziklub, társszervező a Filmkalauz.hu portál!



2.      A nyeremények felajánlója: Odeon Lloyd mozi!



3.      A nyeremény: 3 db, azaz három db filmplakát és  2 db 2 főre, azaz kettő darab kettő fő részére szóló, bármikor beváltható mozijegy „A legszebb dolog” c. filmre!



4.      A játékban való jelentkezéshez az alábbi kérdésekre kell helyesen válaszolni:


4.1.   Mi a film rendezője által készített első nagyjátékfilm címe?

4.2.   A film női főszereplőjét, melyik 2010-ben mozikba került Luc Besson filmben láthattuk?

4.3.   A film férfi főszereplőjének 2010-es filmjében együtt szerepelt, az ugyanabban az évben Budapesten is forgatott színésznővel. Ki ez a színésznő?


5.      A játékban összesen 5 db, azaz öt nyertes kerül kisorsolásra.



6.      A játék időtartama: 2012.03.01. 18:00 – 2012.03.12. 11:59



7.      A sorsolás időpontja:

7.1.   filmplakátok – 2012.03.07., szerda, 13:00 óra
7.2.   mozijegyek – 2012.03.12., hétfő 13:00 óra



8.      A játékra az alábbi módon lehet jelentkezni:


8.1.   A játékosnak el kell küldenie a személyes adatait (név, lakcím, e-mail cím, mobiltelefonszám), valamint a kérdéseket és a válaszaikat egyaránt!

8.2.   Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: cinemamoziklub@gmail.com

8.3.   Az üzenet tárgya az alábbi szövegek egyike legyen:

8.3.1.     Odeon – A legszebb dolog – játék

8.3.2.     Odeon – Un heureux événement – játék



9.      A sorsolásra, az előre kiírt időponttól esetleges eltérés esetén, a nyereményjáték befejezésének ideje után, a meghirdetett időt követően, 1-2 órán belül kerül sor, amelyet követően azonnal értesítjük a szerencsés nyerteseket e-mail üzenetben és telefonon, ezért fontos, hogy a nyertes a jelentkezéskor megadja a mobilszámát!



10.  A nyertesnek és partnerének, arcképes igazolvánnyal igazolnia kell magát a myeremény átvétele alkalmával!



11.  A nyeremény készpénzre és bármilyen más nyereményre nem váltható, és a megjelöltnél több nyeremény nem kerül kiosztásra!



12.  Azon játékos, aki az adott nyereményért, annak felajánlója (jelen esetben az Odeon Lloyd mozi) vagy más szervező által meghirdetett, szervezett játékban is részt vesz, kizárásra kerül a Cinema Moziklub által szervezett játékból! Tehát a nyeremények NEM halmozhatóak, több szervezés, játékon való részvétel esetén sem! Az adott játék kapcsán felajánlott nyereményért mindenki csak egy alkalommal játszhat, egy szervezőnél! Tehát, ha itt és az Odeon Lloyd által szervezett, illetve más szervező játékán is részt vesz egy játékos, akkor csak az egyik vehető figyelembe összességében, a nyeremények halmozásának és a visszaélések elkerülése miatt!

13.  Egy játékostól, illetve postacímről csak egy megfejtést fogadunk el!


14.  A játékkal kapcsolatban itt meg nem határozott rendelkezéseken felül a Cinema Moziklub általános játékszabályzata, valamint az aktuális magyar törvényi rendelkezések az irányadóak, illetve esetlegesen a nyereményt felajánló szervezet külön rendelkezései!


15.  A filmplakátok minőségével, illetve a filvetítésekkel kapcsoltos esetleges kellemetlenségekért a Cinema Moziklub és a Filmkalauz.hu oldal sem vállal semmilyen felelősséget! Ez esetben, az esetleges kártérítés az Odeon Lloyd mozi felelőssége, saját belátásuk, céges politikájuk, szabályzataik szerint!



Minden jog fenntartva! – All Rights Reserved! – Cinema Moziklub – 2012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése