2012. március 13., kedd

Game of Thrones 2-dik évad kódolatlan premier a HBO-n


Kódolatlanul* jön a Trónok harca új évadja
Magyarországi premier: április 2.
Az év egyik legjobban várt sorozata, a Trónok harca második évadja az amerikai premier másnapján, április 2-án KÓDOLATLANUL* érkezik a magyar HBO-ra.

A David Benioff és D.B. Weiss vezető produceri felügyeletével készült, Emmy- és Golden Globe-díjas Trónok harca április 2-án visszatér a második évaddal. Az első szezonhoz hasonlóan nemcsak a világpremier részeként érkezik a folytatás, de az új évad első részét – szolgáltatótól függően* – mindenki számára elérhetővé tesszük. Tehát aki nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti az első epizódot az HBO-n és az HBO HD-n április 2-án 21:55 és 23:05 között.











A Trónok harca új évadja az HBO-n és az HBO HD-n
  • Az első rész feliratos premierje: április 2. hétfő, 22:00 KÓDOLATLANUL!
  • További epizódok feliratos premierje: hétfő esténként
  • Az első rész szinkronos premierje: április 15. vasárnap, 21:50
  • További epizódok szinkronos premierje: vasárnap esténként
* Az HBO minden partnere számára lehetővé teszi, hogy a fenti időszakban kódolatlanul sugározza műsorát, azonban a háztartásokban csak akkor érhető el a kódolatlan adás, ha az adott televíziós szolgáltató erre műszakilag alkalmas.
Várhatóan az alábbi szolgáltatók biztosítják előfizetőik számára a kódolatlan elérést:
  • Hello HD
  • Invitel
  • MinDig TV Extra
  • PR Telecom
  • Tarr
  • T-Home kábel, műhold és IPTV
  • UPC kábel
  • UPC Direct






Az új évadról

Az HBO nagy sikerű fantasysorozatának második évadja George R.R. Martin A Tűz és Jég dala című regénysorozatának második, Királyok csatája című kötetén alapul. A vadonatúj szezonban folytatódik a küzdelem a hatalomért Westerosban. A kétszínűség és az árulás, a nemesség és a becsület, valamint a hódítás és a diadal epikus történetében öt király küzd az egyetlen és mindenek felett álló Vastrónért.







A történet legtöbb szereplője – Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), az Emmy- és Golden Globe-díjas Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Lena Headey (Cersei Lannister) és Kit Harington (Havas Jon) – már nem ismeretlen a közönség számára, az új évadban azonban három új főszereplő csatlakozik a sorozathoz: Stephen Dillane (Stannis Baratheon), Carice van Houten (Melisandre) és Liam Cunningham (Tengerjáró Davos).















Trónok harca második évadának első részét 04.22. 22 órától bárki megnézheti KÓDOLATLANUL* az HBO-n és az HBO HD-n. (A további epizódok megtekintése előfizetéshez kötött.)

Az évadpremier már most elérhető az HBO GO-n! Április 2-8. között – regisztrációt követően – bárki ingyen megnézheti az új évad első részét awww.hbogo.hu-n. A regisztrációnál a Trónok Harcá-t kell kiválasztani a szolgáltatók közül. (A további epizódok megtekintése előfizetéshez kötött.)

Az alábbi televíziós szolgáltatók biztosítják előfizetőik számára a kódolatlan elérést:

 Operátor                                        Csatornahely

DIGI kábel és műhold
Rögzített csatornahely

Hello Digital                            
53-as csatornahely

Hello HD                                  
22-es csatornahely

Invitel analóg kábel                    
Nincs kódolatlan

Invitel digitális kábel                 
70-es csatornahely

Invitel IPTV                              
68-as csatornahely

MinDig TV Extra
Rögzített csatornahely

PR-Telecom                             
HBO: 100-as csatornahely



Tarr Kft.                                   
Nincs rögzített csatornahely, set-top box-típusonként
és CI modulonként eltérő


T-Home (minden platform)        
HBO: 90-es csatornahely, HBO HD: 95-ös csatornahely

UPC Direct                               
HBO: 60-as csatornahely, HBO HD: 125-ös csatornahely

UPC kábel                               
HBO: 12-es csatornahely, HBO HD: 11-es csatornahely



Vidanet                                    
Budapest: HBO: 90-es, HBO HD: 95-ös csatornahely,
a többi szolgáltatási területen HBO: 56-os csatornahely



Az HBO Central Europe-ról

A Home Box Office Amerika vezető prémium televíziós hálózata, amely alap és prémium előfizetéses televíziós csatornákat biztosít a kábeltelevíziós, a DTH- és az MMDS-platformok számára. A Home Box Office Inc. tulajdonában álló HBO Central Europe jelenleg a térség tizennégy országában működtet alap és prémium csatornákat: Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Moldova, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Koszovó, Montenegró, Macedónia és Bosznia-Hercegovina. Az HBO Central Europe Hollandiában is jelen van: az HBO és a Ziggo kábelszolgáltató által létrehozott vegyesvállalat normál és HD csatornákat, valamint az HBO On Demand és az HBO GO szolgáltatásokat kínálja az HBO Nedarlanden keresztül. Az HBO Central Europe összesen hat reklám- és megszakításmentes mozicsatornát (HBO, HBO2, HBO3, HBO Comedy, Cinemax és Cinemax2) és extra szolgáltatásokat (HBO HD, HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax2 HD, HBO On Demand és HBO GO) kínál egyedülálló műsorkínálattal, amelyek kivételes szórakozást biztosítanak a család minden tagjának. Az HBO és a Cinemax csatornák – a multiplex csatornáikkal, valamint a hozzáadott értéket képviselő egyéb szolgáltatásokkal együtt – a legnagyobb kasszasikereket, díjnyertes, saját gyártású produkciókat és sorozatokat, exkluzív eseményeket, örökzöld filmeket, filmfesztiválok sikerfilmjeit, európai és világsikereket, valamint a legnagyobb sztárokat hozzák el a nézők otthonába. Az HBO Central Europe központja Budapesten működik.







Forás: HBO Magyarország Sajtószoba - Source: HBO Hungary Pressroom - http://www.hbo.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése