2012. március 20., kedd

The Woman in Black - screening - quiz game - rules


Cinema Moziklub – The Woman in Black – screening – quiz – rules – 2012.03.20. (Tuesday, March 20th, 2012) 



1.      A játék szervezője a Cinema Moziklub! A játékszabályzat érvényes a „Filmkalauz.hu” weboldalon meghirdetett játékra is mivel az oldal társszervező!



2.      A nyeremények felajánlója a sorozat forgalmazója, a „Partvonal Kiadó”!



3.      A nyeremény: 1db, azaz egy db 2 főre, azaz kettő fő részére szóló (vagyis páros) meghívó a „The Woman in Black (A fekete ruhás nő)” c. film, budapesti, zártkörű, premier előtti vetítésére!



4.      A játékban való jelentkezéshez az alábbi kérdésekre kell helyesen válaszolni:


4.1.   A világon mikor jelent meg először „A fekete ruhás nő” c. regény?

4.2.   Ki a regény írója?

4.3.   Arthur Kipps, kinek a hagyatéki ügyét rendezi el?

4.4.   Melyik filmben volt együtt látható Daniel Radcliffe és Ciarán Hinds?

4.5.   A filmben ki alakítja Arthur Kipss feleségének karakterét?



5.      A játékban 1, azaz egy nyertes kerül kisorsolásra.



6.      A játék időtartama: 2012.03.20. 22:00 – 2012.03.26. 11:59



7.      A játékra az alábbi módon lehet jelentkezni:


7.1.   A játékosnak el kell küldenie a személyes adatait (név, lakcím, e-mail cím, mobiltelefonszám), valamint a kérdéseket és a válaszaikat egyaránt!

7.2.   Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: cinemamoziklub@gmail.com

7.3.   Az üzenet tárgya az alábbi szövegek egyike legyen:

7.3.1.     A fekete ruhás nő – vetítés – játék

7.3.2.     The Woman in Black – screening – quiz game



8.      A sorsolásra a nyereményjáték befejezésének időpontja után 1-2 órán belül kerül sor, amelyet követően azonnal értesítjük a szerencsés nyerteseket e-mail üzenetben és telefonon, ezért fontos, hogy a nyertes a jelentkezéskor megadja a mobilszámát!



9.      A vetítés adatai: „The Woman in Black (A fekete ruhás nő), premier előtti, zártkörű vetítés” – 2012.03.28., szerda, 20:00, Cinema City MOM Park, 4-es (régi számozás szerint 9-es) terem! Regisztráció kezdete: 19:30



10.  A nyertesnek és partnerének, arcképes igazolvánnyal igazolnia kell magát a regisztrációkor!



11.  A nyeremény készpénzre és bármilyen más nyereményre nem váltható, és a megjelöltnél több nyeremény nem kerül kiosztásra!


12.  Azon játékos, aki az adott nyereményért, annak felajánlója (jelen esetben Partvonal Kiadó) vagy más szervező által meghirdetett, szervezett játékban is részt vesz / vett, kizárásra kerül a Cinema Moziklub által szervezett játékból! Tehát a nyeremények NEM halmozhatóak, több szervezés, játékon való részvétel esetén sem! Az adott játék kapcsán felajánlott nyereményért mindenki csak egy alkalommal játszhat, egy szervezőnél! Tehát, ha itt és a felajánló (Partvonal Kiadó), illetve más szervező játékán is részt vesz egy játékos, akkor csak az egyik vehető figyelembe összességében, a nyeremények halmozásának és a visszaélések elkerülése miatt!

13.  A játékkal kapcsolatban itt meg nem határozott rendelkezéseken felül a Cinema Moziklub általános játékszabályzata, valamint az aktuális magyar törvényi rendelkezések az irányadóak, illetve esetlegesen a nyereményt felajánló szervezet külön rendelkezései!

14.  A rendezvény elmaradása esetén a Cinema Moziklub semmilyen felelősséget nem vállal. Ez esetben, az esetleges kártérítés a(z) Partvonal Kiadó és a Cinema City felelőssége, saját belátásuk, céges politikájuk, szabályzataik szerint!

15.  A játékban a szervezők, hozzátartozóik, velük sajtó, média céllal kapcsolatban álló személyek, vállalkozások és hozzátartozóik, közvetett és közvetlen alvállalkozásaik, illetve a törvényben és a Cinema Moziklub általános szabályzatában meghatározott személyek NEM vehetnek részt!










Minden jog fenntartva! – All Rights Reserved! – Cinema Moziklub – 2012

1 megjegyzés:

  1. A "The Woman in Black (A fekete ruhás nő)" c. filmhez kapcsolódó nyereményjáték eredményhirdetése!

    http://curacao86.blogspot.com/2012/03/woman-in-black-quiz-game-result.html

    VálaszTörlés