2017. július 11., kedd

Geostorm (Űrvihar) - 2. (szinkronos) előzetes és jelenetfotók

A nyár és kánikula közepén vagyunk, de meglesz ennek és az emberi felelőtlenségnek is a böjtje. Erre viszont még október 19-ig várnunk kell. Ekkor mutatja be az InterCom, a Warner által forgalmazott "Űrvihar (Geostorm)" c. filmet. Most hirtelen a "Geovihar"-on kívül más nem jut eszembe, de akinek van jobb ötlete cím kapcsán, írja meg facebookon. :)

A 2. előzetest és a jelenet fotókat lentebb, az 1. előzetest itt találjátok. - https://goo.gl/WsckB5


Saját fordítású leírás / tartalom a filmhez.

Tartalom:

Azok után, hogy példátlan természeti katasztrófák sorozata fenyegette a Földet, a világ vezetői közösen létrehozták műholdak bonyolult hálózatát, ami kontrollálja a globális időjárást és mindenkit biztonságban tart. Azonban valami rosszul sült el. A rendszer, amit a föld védelmére építettek, most megtámadja azt. Versenyfutás indul az idővel, hogy fény derüljön a valódi veszélyforrásra, mielőtt az Űrvihar a föld felszínéről mindent, és vele együtt mindenkit eltöröl.

Dean Devlin (író/producer, A Függetlenség Napja) rendezői bemutatkozása lesz az Űrvihar c. film, amiben olyan sztárok szerepelnek, mint Gerard Butler (Támadás a Fehér Ház ellen, 300), Jim Sturgess (Felhőatlasz), Abbie Cornish (Csúcshatás), Alexandra Maria Lara (Hajsza a győzelemért), Daniel Wu (The Man with the Iron Fists, Warcraft: A kezdetek),  és az Oscar-díjra jelölt Ed Harris (Az órák, Apolló 13) valamint and Andy Garcia (A keresztapa 3).

Gerard Butler egy Jacob Lawson nevű tudóst alakít, akit Max (Jim Sturgess) nevű testvérével együtt megbíznak, hogy megoldják a műholdhálózat problémáját. Abbie Cornish (Sarah Wilson) a Titkosszolgálat egyik emberét, Alexandra Maria Lara (Ute Fassbinder) egy asztronautát alakít, aki a Nemzetközi Űrállomást vezeti, Daniel Wu (Cheng) pedig egy hong kongi supervisor kollégát, aki a "Dutch Boy Program" felelőse. Andy Garcia formálja meg Andrew Palma, az Egyesült Államok elnökének karakterét, míg Ed Harris pedig Leonard Dekkom, a külügyminiszter szerepét alakítja.

A filmben látható lesz még Adepero Oduye (A nagy dobás, 12 év rabszolgaság), Amr Waked (Lucy, Sziriana), Robert Sheehan (A végzet ereklyéi - Csontváros, Boszorkányvadászat) és Eugenio Derbez (Instructions Not Included).

A színfalak mögött olyan személyek dolgoztak a filmen, mint az operatőr Roberto Schaefer (Én, Pán Péter; A Quantum csendje), a látványtrvező Kirk M. Petruccelli (Az elnök végveszélyben), a jelmezterveő Susan Matheson (A nagy dobás, Védhetetlen) és a vizuális effektusokért felelős Jeffrey A. Okun (A titánok harca, Amikor megállt a Föld).

A Warner Bros. Pictures és a Skydance, bemutatja a Skydance és az Electric Entertainmentösszefogásában készült Űrvihar c. filmet, ami 2017. október 29-én kerül a mozikba 2D és 3D változatban, valamint IMAX 3D és 4DX 3D formátumban a Warner Bros. Pictures forgalmazásában.


Hivatalos változat:

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.

A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerad Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat.

Az elmúlt évek legnagyobb szabású filmjei, a Csillagkapu, A Függetlenség Napja mindkét része, a Godzilla és még számos látványos film producere készíti a filmet, amelyet hatalmas költségvetése, különleges látványvilága és izgalmas története tesz emlékezetessé.

(InterCom)

Űrvihar (Geostorm) - Magyar szinkronos előzetes #2 (12E)





GEOSTORM - OFFICIAL TRAILER 2 [HD]




JELENETFOTÓK



Andy Garica (Andrew Palma elnök) és Jim Sturgess (Max)

Ed Harris (Leonard Dekkom, külügyminiszter)

Gerard Butler (Jake) (középen-balra)

Abbie Cornish (Sarah Wilson)



Magyar plakát / fb cover fotó




Hivatalos, nemzetközifilmplakát


Utolsó módosítás: 2017.08.31., 15.11


A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hungarian "age classification" of this film is not recommended age under 12 (twelve)!

Magyar mozi premier (Hungarian release date): 2017.10.19. (October 19th, 2017)



A filmet ("Űrvihar (Geostorm)" (2017)) Magyarországon a(z) InterCom forgalmazza, a jogokat a(z) InterCom, valamint a(z) Warner Bros. Entertainment, illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A tartalom engedély nélküli felhasználása tiltott!

This movie ("Űrvihar (Geostorm)"" (2017)) Hungarian distributor is InterCom. The original rights of this movie is own by InterCom and / or Warner Bros. Entertainment and / or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!


A Cinema Moziklub összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub 2008-2017

™ and © 2008–2017 Cinema Moziklub. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub. Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub! Every other case, the sale, duplication, other transfer of these material or excerpts thereof, is strictly prohibited!


----------------------------------------


Űrvihar, Geostorm, Geostorm Movie, Dean Devlin, Jerry Bruckheimer, Gerard Butler, Jim Sturgess, Andy Garcia, Ed Harris, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu



előzetes, szinkronos, szinkronos előzetes, magyar szinkronos előzetes, filmklip, clip, official trailer, exclusive, exkluzív, így készült, kulisszák mögött, interjú, összeállítás, featurette, extra, behind the scenes, making of



katasztrófa, vihar, pusztítás, tornádó, világvége, műhold, időjárás, katasztrófa film

disaster, storm, destruction. tornado, end of the world, satellite, weather, disaster movie


mozi, film, movie


Cinema Moziklub,


FacebookHASHTags

#CinemaMoziklub #Űrvihar #Geostorm #GeostormMovie #DeanDevlin #JerryBruckheimer #GerardButler #JimSturgess #AndyGarcia #EdHarris

#AlexandraMariaLara #DanielWu #katasztrófa #vihar #világvége #műhold #időjárás #katasztrófafilm #disastermovie #storm

#tornado #endoftheworld #satellite #weather #IMAX #4DX #3D #mozi #film #movie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése