2016. október 3., hétfő

Filmünnep ötödik alkalommal a Cinema City mozikban

Premier előtti magyar filmekkel, széleskörű filmkínálattal indul az ötödik Cinema City FilmÜnnep

A Cinema City ötödik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City FilmÜnnepet. A Szerencsejáték Zrt.-vel partnerségben szervezett rendezvényen október 6. és 9. között a nézők 750 és 950 forintért vásárolhatnak jegyet több mint 40 különféle filmre, melyek közül hármat premier előtt, négyet premieren mutat be a mozihálózat. A Wellhello #sohavégetnemérős című filmjének exkluzív epizódjait valamint Szabó Simon fesztivál-díjas Ebéd előtt című rövidfilmjét is jóval a hivatalos bemutató előtt láthatják az érdeklődők az alkotók jelenlétével szervezett közönségtalálkozó keretében. A filmezés élményét tematikus filmklubok és a FilmÜnnep TV élő online közvetítése is színesítik.


Ebben az évben három produkció debütál premier előtt a 19 programban részt vevő fővárosi és vidéki mozi valamelyikében, így a két francia produkció, az Aladin legújabb kalandjai és a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik, valamint a Lángelmék akcióvígjátékra válhatóak kedvezményes jegyek. Négy mozis alkotást a FilmÜnnep hetén mutatnak be a mozikban: családi program lehet a Kubo és a varázshúrok animációs film és Pizsamaparti című svéd gyerekfilm. A thriller kedvelőinek szól a nagysikerű könyvadaptáció a Lány a vonaton, a felnőtt humort szeretők a Virsliparti című filmen szórakozhatnak majd.

A Wellhello zenekar: Fluor Tomi és Diaz, #sohavégetnemérős című epizódfilmjének exkluzív részleteit közönségtalálkozó keretében először nézhetik meg a hivatalos bemutató előtt a rajongók. Szabó Simon Ebéd előtt című rövidfilmje, mely a napokban a 22-dik Nemzetközi Rövid Film Fesztiválon dráma kategóriában kapott külön díjat, illetve a FIPRESCI Nemzetközi Filmkritikusok Díját nyerte el szintén közönségtalálkozó keretében lesz Magyarországon először megtekinthető. Réz András a Lány a vonaton című film kapcsán tart majd filmklubot.

Élő közvetítés, nyereményjáték, programok a filmunnep.hu weboldalon

A Cinema City filmunnep.hu weboldalán minden program elérhető. Emellett a FilmÜnnep TV keretében több mint 50 beszélgetést és ugyanennyi filmelőzetest nézhetnek meg online és mobilról a mozirajongók. A műsorvezetők olyan magyar filmek alkotóival beszélgetnek, mint az Ernelláék Farkaséknál, a Martfűi rém vagy a jövő év elején mozikba kerülő a Kincsem és Vándorszínészek című filmek. Három nagy filmes univerzum is a témák között szerepel a FilmÜnnep TV-ben, így a Zsivány Egyes, a Legendás állatok és megfigyelésük valamint a Dr. Strange kapcsán látható majd beszélgetés A Star Wars és Marvel univerzumokról, valamint J. K. Rowling karaktervilágáról. A filmes szakemberek és színeszek mellett számos híresség is beszél majd mozis élményeiről.

A Cinema City FilmÜnnep előadásaira jegyvásárlás a pénztárakban, a www.cinemacity.hu oldalon vagy Simple applikáción keresztül lehetséges. Jegyfoglalásra nincs lehetőség.



ÖSSZEFOGLALÓ

Időpont: 2016. OKTÓBER 06., csütörtök és OKTÓBER 09., vasárnap között.

JEGYÁRAK:

minden 2D és IMAX ismeretterjesztő film: 750 Ft

digitális 3D és IMAX egész estés film:  950 Ft

‎VIP 2D: 3170 Ft

VIP 3D: 3450 Ft

(*A digitális 3D jegy ára nem tartalmazza a 3D-s szemüveg díját, amennyiben van szemüveged, hozd magaddal! Ennek hiányában a digitális 3D szemüveget 230, az IMAX szemüveget 290 forintért vásárolhatod meg a helyszínen.

**A feltüntetett jegyárakhoz 40 forint Cinema City adminisztrációs díj társul jegyenként.)

A Filmünnep vetítéseire csak jegyvásárlás lehetséges személyesen, a Cinema City weboldalán (**) vagy a Simple app segítségével!!! **

WEBOLDAL:

http://www.filmunnep.hu/

http://cinemacity.hu/




Képek/forrás: web

Szöveg: Cinema city sajtóközlemény


A Cinema Moziklub összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub 2016

™ and © 2016 Cinema Moziklub. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub. Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub! Every other case, the sale, duplication, other transfer of these material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése