2012. január 28., szombat

HBO - Luck - Befutó - quiz game


HBO - Luck - Befutó - quiz game



Cinema Moziklub – HBO –Befutó (Luck) – kvíz játék (quiz game) – szabályzat (rules) – 2012.01.28. (Saturday, January 28th, 2012)





1.      A játék szervezője a Cinema Moziklub!



2.      A nyeremények felajánlója a sorozat forgalmazója, a „HBO Magyarország”!



3.      A nyeremény: 1db, azaz egy db 2 főre, azaz kettő fő részére szóló (vagyis páros) meghívó a HBO saját gyártású, „Befutó (Luck)” c. sorozatának budapesti, zártkörű, premier előtti bemutatójára, aminek keretében a sorozat első két részét lehet megtekinteni! A vetítés eredeti angol nyelven, magyar felirattal lesz!



4.      A játékban való jelentkezéshez az alábbi kérdésekre kell helyesen válaszolni:


4.1.   Dustin Hoffman, melyik filmekért kapott Oscar-díjat?

4.2.   Milyen fajta állatok a „főszereplői” a sorozatnak?

4.3.   A sorozat egyik szereplője és Dustin Hoffman együtt szerepelt, egy 7 Oscar-díjra jelölt filmben. Ki ez a színész és melyik filmről van szó?

4.4.   A sorozatban látható színészek közül ki alakított egyik filmjében (vígjáték) egy vietnámi veteránt?

4.5.   A Dustin Hofman által alakított karakter, Chester „Ace” Bernstein” börtönből való szabadulása után, szinte azonnal felkeres egy híres lóversenypályát, hogy azonnal fogadjon az egyik futamra. Melyik ez a versenypálya, és melyik, 7 Oscar-díjra jelölt igaz történet alapján készült filmben volt látható?



5.      A játékban 1, azaz egy nyertes kerül kisorsolásra.



6.      A játék időtartama: 2012.01.28. 02:00 – 2012.01.30. 11:59



7.      A játékra az alábbi módon lehet jelentkezni:


7.1.   A játékosnak el kell küldenie a személyes adatait (név, lakcím, e-mail cím, mobiltelefonszám), valamint a kérdéseket és a válaszaikat egyaránt!

7.2.   Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: cinemamoziklub@gmail.com

7.3.   Az üzenet tárgya az alábbi szövegek egyike legyen:

7.3.1.     HBO – Luck – játék

7.3.2.     HBO – Befutó - játék



8.      A sorsolásra a nyereményjáték befejezésének időpontja után 1-2 órán belül kerül sor, amelyet követően azonnal értesítjük a szerencsés nyerteseket e-mail üzenetben és telefonon, ezért fontos, hogy a nyertes a jelentkezéskor megadja a mobilszámát!



9.      A vetítés adatai: „HBO – Befutó – zártkörű, premier előtti bemutató” – 2012.02.02., csütörtök, 19:30, Cinema City Allée, 3-as terem! Regisztráció kezdete: 19:00



10.  A nyertesnek és partnerének, arcképes igazolvánnyal igazolnia kell magát a regisztrációkor!



11.   A nyeremény készpénzre és bármilyen más nyereményre nem váltható, és a megjelöltnél több nyeremény nem kerül kiosztásra!



12.  Azon játékos, aki az adott nyereményért, annak felajánlója (jelen esetben HBO Magyarország) vagy más szervező által meghirdetett, szervezett játékban is részt vesz, kizárásra kerül a Cinema Moziklub által szervezett játékból! Tehát a nyeremények NEM halmozhatóak, több szervezés, játékon való részvétel esetén sem! Az adott játék kapcsán felajánlott nyereményért mindenki csak egy alkalommal játszhat, egy szervezőnél! Tehát, ha itt és a HBO oldalán, illetve más szervező játékán is részt vesz egy játékos, akkor csak az egyik vehető figyelembe összességében, a nyeremények halmozásának és a visszaélések elkerülése miatt!



13.  A játékkal kapcsolatban itt meg nem határozott rendelkezéseken felül a Cinema Moziklub általános játékszabályzata, valamint az aktuális magyar törvényi rendelkezések az irányadóak, illetve esetlegesen a nyereményt felajánló szervezet külön rendelkezései!






14.  A rendezvényelmaradása esetén a Cinema Moziklub semmilyen felelősséget nem vállal. Ez esetben, az esetleges kártérítés a(z) HBO Magyarország és a Cinema City felelőssége, saját belátásuk, céges politikájuk, szabályzataik szerint!



Minden jog fenntartva! – All Rights Reserved! – Cinema Moziklub – 2012







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése