2012. február 3., péntek

HBO - Befutó - Luck - Szereplőkről


Cinema Moziklub – HBO –Befutó (Luck) – Press Release – A szereplőkről – (Hungarian)











Befutó (Luck) – A szereplőkről




Chester „Ace” Bernstein

(Dustin Hoffman)

Ace vérbeli üzletember, aki egész életében szerencsejátékokkal kapcsolatos vállalkozásokban vett részt. Nemrég szabadult a börtönből, ahol három évet ült, és rögtön a Santa Anita lóversenypálya felé veszi az irányt.





Walter Smith

(Nick Nolte)

A Kentucky államból származó Mr. Walter korábban trénerként dolgozott, de ma már csak egy hajdan szebb időket látott futtató. Egy múltbeli botránnyal kapcsolatos sötét titkok miatt azonban csak óvatos reményeket fűz ígéretes csikójához, Gettn'up Morning-hoz.





Gus Demitriou

(Dennis Farina)

Hosszú ideje Ace sofőrje, testőre és bizalmasa, aki egyre nagyobb szerepet vállal főnöke üzletében: Ace új ír versenylova, Pint of Plain futtatójának adja ki magát.





Turo Escalante

(John Ortiz)

Escalante perui bevándorló, aki sikeres trénerré küzdötte fel magát. Sikerei nyomán szerzett hírnevével csak gyakran kétes hírű taktikai húzásai vetekszenek.





Joey Rathburn

(Richard Kind)

Ronnie zsokéügynöke. Dadogása és ideges, talpnyaló modora Escalante gúnyolódásának gyakori célpontjává teszi.





Marcus

(Kevin Dunn)

Az embergyűlölő, gúnyolódó keményfiú motoros kerekesszékben ül. Elszántan küzd a nagy fogásért. A négy megrögzött szerencsejátékosból álló csapat vezére és tagja – Lonnie, Renzo és Jerry mellett.





Lonnie

(Ian Hart)

A szerencsejáték-őrültek csapatának legújabb tagja. Szeretne nagy játékos lenni, de sokkal valószínűbb, hogy vele játszanak majd.





Renzo

(Ritchie Coster)

Nem a legfényesebb elme a csapatban. Renzo nyugdíja nem sokáig marad a zsebében. Nagy álma, hogy egy napon maga is versenyló-tulajdonos legyen.





Jerry

(Jason Gedrick)

Jerry egy vérbeli kibic, akinek istenadta tehetsége van az esélylatolgatáshoz. Ám a legnagyobb gyengéje a nagy tétekben játszott póker.





Rosie

(Kerry Condon)

Mr. Walternek dolgozik lovászlányként. Alig várja, hogy Big Horse lovasaként esélyt kapjon zsokéként is.





Ronnie Jenkins

(Gary Stevens)

A veterán zsoké, akinek már nem lehet újat mutatni, és általában egy üveg Jim Beammel igyekszik tompítani fájdalmát. Joey az ügynöke.





Leon „Bug Boy” Micheaux

(Tom Payne)

Leon zsokénak készül. Egyelőre még csak tanuló, akit szintén Joey képvisel. Lelkesedése ellenére a súlyproblémái veszélyeztetik ígéretes tehetsége kibontakozását.





Jo

(Jill Hennessy)

Jo állatorvos, aki versenylovakra specializálódott. Ő kezeli Escalante istállójában a lovakat. Hozzáértő, és bátran ellentmond Escalanténak, ha az bármilyen értelmetlen dolgot próbál kérni tőle.





A Befutó február 6-tól hétfő estéként szinkronosan, szerda esténként pedig eredeti nyelven, magyar felirattal látható az HBO-n.





Forrás (Source): HBO Magyarország Sajtószoba (HBO Hungary Press Room) – http://www.hbo.hu/









Minden jog fenntartva! – All Rights Reserved! – Cinema Moziklub – 2012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése