2012. július 11., szerda

Emma Stone ruhái

Emma Stone ruhái (12)


Aki a premierek vörös szőnyegének rendszeres vendége, az akaratán kívül is diktálja a divatot. Emma Stone alig huszonnégy éves, de ő lett Hollywood egyik legkelendőbb exportcikke. Nélküle kevesebbet érne A csodálatos pókember (12) (The Amazing Spider-Man, hazai bemutató: július 12.), de a nyár egyik legnagyobb durranása után is bőven lesz még felhajtás körülötte az idén: Sean Penn és Ryan Gosling oldalán fontos szerepet játszik a Gengszterosztag (Gangster Squad, hazai bemutató: 2012. ősz.) című gengszterfilmben is. Nem is csoda, hogy a fotózásokhoz és a társasági eseményeken Elie Saab, Lanavin és Gucci öltözteti. De nem volt mindig így.





A színésznő a héten bevallotta az Entertainment Weeklynek, hogy divatszempontból nagyon mélyről küzdötte fel magát.
– Kamaszkoromban divatkérdésekben a Spice Girs volt a példaképem – vallotta be a vörös színésznő. – Magastalpú cipőben meg trapéznadrágban jártam, és telepakoltam magam békejelvényekkel. Akkoriban szőke voltam, Baby Spice-ra akartam hasonlítani.





Azóta nagyot változott Emma Stone ízlése. A csodálatos pókember-ben a testhezálló, vörös-kék ruhába bújt Pókemberbe szerelmes, ám a való életben is egészen másra vágyik: a filmes jelmez, amit a legszívesebben felvenne Diane Keaton ruhája az Annie Hall-ból:
– Pár évvel ezelőtt egy halloweeni jelmezbálban Annie Hallnak öltöztem – mondta. – Szívesen járnék úgy minden nap.





Forrás / Source: IC Press

Fotó / Picture: InterCom, Sony Pictures


A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

This film is rated at Hungary for not recommended age under 12 (twelve)!

Magyar mozi premier (Hungarian release date): 2012.07.12. (July 12nd, 2012)


A filmet (A csodálatos pókember  (The Amazing Spider-Man), (2012)) Magyarországon a(z) InterCom forgalmazza, a jogokat a(z) "InterCom", valamint a(z) "Sony Pictures", "Columbia Pictures", "Laura Ziskin Productions", "Marvel Enterprises", "Marvel Studios", illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A tartalom engedély nélküli felhasználása tilos!

This movie (A csodálatos pókember  (The Amazing Spider-Man), (2012)) Hungarian distributor is "InterCom". The original rights of this mive is own by "InterCom" and / or  "Sony Pictures",  "Columbia Pictures", "Laura Ziskin Productions", "Marvel Enterprises", "Marvel Studios" or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!


A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" 2012

™ and © 2010–2012 Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub és "Curacao86 blog"! Every other case, the sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése