2012. július 13., péntek

Híradósok - The Newsroom - rules - játékszabályzat


Cinema Moziklub – HBO – Híradósok (The Newsroom) – kvíz játék (quiz game) – szabályzat (rules) – 2012.07.13. (Friday, July 13rd, 2012)




1.      A játék szervezője a Cinema Moziklub, társszervező a Filmkalauz!



2.      A nyeremények felajánlója a sorozat forgalmazója, a „HBO Magyarország”!



3.      A nyeremény:

3.1.   1db, azaz egy db, 2 főre, azaz kettő fő részére szóló (vagyis páros) meghívó a HBO saját gyártású, „Híradósok (The Newsroom)” c. sorozatának budapesti, zártkörű, premier előtti bemutatójára, aminek keretében a sorozat első két részét lehet megtekinteni! A vetítés eredeti angol nyelven, magyar felirattal lesz! Ezen felül a sorozat plakátja, amit a vetítés minden vendége, így a nyertes is megkap.

3.2.   5 db, azaz öt darab „Híradósok (The Newsroom)” eredeti, magyar nyelvű plakát



4.      A játékban való jelentkezéshez az alábbi kérdésekre kell helyesen válaszolni:


4.1.   A sorozat forgatókönyv írója legutóbb melyik mozifilmért kapott Oscar-díj jelölést?

4.2.   Mi az eredeti, angol neve a TV sorozatban látható műsornak?

4.3.   A Híradósok színészei közül valaki látható volt korábban egy Woody Allen filmben és másik HBO sorozatban is egyaránt. Ki ő és melyik filmben, illetve HBO saját gyártású sorozatban szerepelt?

4.4.   A Híradósok (The Newsroom) c. sorozat egyik színésze, korábbi filmjében, egy talk show házigazdáját alakította. Ki ős és melyik filmről van szó?

4.5.   Ki alakítja a sorozatban látható „műsor” vezető producerét, és mennyi időt töltött Irakban mielőtt visszatért ezen állás miatt?



5.      A játékban a nyereményeknek megfelelő számú, tehát összeseb 6, azaz hat nyertes kerül kisorsolásra.



6.      A játék időtartama: 2012.07.13. 15:00 – 2012.07.22. 11:59



7.      A játékra az alábbi módon lehet jelentkezni:


7.1.   A játékosnak el kell küldenie a személyes adatait (név, lakcím, e-mail cím, mobiltelefonszám), valamint a kérdéseket és a válaszaikat egyaránt!

7.2.   Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: cinemamoziklub@gmail.com

7.3.   Az üzenet tárgya az alábbi szövegek egyike legyen:

7.3.1.     HBO – The Newsroom – játék

7.3.2.     HBO – Híradósok - játék



8.      A sorsolásra a nyereményjáték befejezésének időpontja után 1-2 órán belül kerül sor, amelyet követően azonnal értesítjük a szerencsés nyerteseket e-mail üzenetben és telefonon, ezért fontos, hogy a nyertes a jelentkezéskor megadja a mobilszámát!



9.      A vetítés részletei: „HBO – Híradósok (The Newsroom) – zártkörű, premier előtti bemutató” – 2012.07.26., csütörtök, Cinema City Allée mozi! A plakátokat egyeztetés után, Budapesten, személyesen lehet átvenni. Ezzel kapcsolatban türelmet kérünk!


10.  A nyertesnek és partnerének, arcképes igazolvánnyal igazolnia kell magát a regisztrációkor!



11.  A nyeremény készpénzre és bármilyen más nyereményre nem váltható, és a megjelöltnél több nyeremény nem kerül kiosztásra!



12.  Azon játékos, aki az adott nyereményért, annak felajánlója (jelen esetben HBO Magyarország) vagy más szervező által meghirdetett, szervezett játékban is részt vesz, kizárásra kerül a Cinema Moziklub által szervezett játékból! Tehát a nyeremények NEM halmozhatóak, több szervezés, játékon való részvétel esetén sem! Az adott játék kapcsán felajánlott nyereményért mindenki csak egy alkalommal játszhat, egy szervezőnél! Tehát, ha itt és a HBO oldalán, illetve más szervező játékán is részt vesz egy játékos, akkor csak az egyik vehető figyelembe összességében, a nyeremények halmozásának és a visszaélések elkerülése miatt!

13.  A játékkal kapcsolatban itt meg nem határozott rendelkezéseken felül a Cinema Moziklub általános játékszabályzata, valamint az aktuális magyar törvényi rendelkezések az irányadóak, illetve esetlegesen a nyereményt felajánló szervezet külön rendelkezései!

14.  A rendezvényelmaradása esetén a Cinema Moziklub semmilyen felelősséget nem vállal. Ez esetben, az esetleges kártérítés a(z) HBO Magyarország és a Cinema City felelőssége, saját belátásuk, céges politikájuk, szabályzataik szerint!



Minden jog fenntartva! – All Rights Reserved! – Cinema Moziklub – 2012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése