2012. június 5., kedd

S.Ö.R. - Shakespeare Összes Rövidítve DVD


OLVASHATÓ S.Ö.R.

18 éves a nem komplett Kálloy Molnár, Kálid és Gáspár komplett Shakespeare-je

A napokban ünnepli a S.Ö.R. – Shakespeare Összes Rövidítve – című, rekeszizmokat nem kímélő színházi előadás magyar változata 18. „születésnapját”. Az 500. haza előadás alkalmából a Kálloy Molnár Péter által lefordított és átdolgozott darab könyv formában is megjelenik DVD melléklettel.

A Nem Komplett Shakespeare Művek, azaz Gáspár András, Kálid Artúr és Kálloy Molnár Péter két órába sűrített előadása – melyben az az Othello például rap-, a Téli rege opera-, a Titus Andronicus főzőműsor-változatban kerül színre – most ünnepli 18. születésnapját, s ebből azalkalmából a darab könyvalakban is megjelenik, hozzácsomagolt DVD-vel és ajándék poszterrel.
A könyv tartalmazza a darab teljes szövegét, továbbá a színházi előadásban nem látható, kimaradt jeleneteket. Emellett (ön)ironikus kommentek és egészségre áralmatlan színháztörténeti és egyéb adalékok, interjúk teszik majd még színesebbé. Meg persze számtalan fotó.
A könyvhöz csomagolt DVD-n a legendás előadás hét kamerával rögzített felvétele látható, ezerszer visszajátszhatóan, soha nem látott közelségből, komplett királydrámákat egyetlen pillanatba sűrítő gesztusokkal, és persze extra sok extrával. Egyebek közt belesünk a kulisszák mögé, interjút láthatunk a színészekkel, láthatunk alternatív imprókat, és 1994-es archív felvételket is. A kiadvány ráadásként egy posztert is tartalnaz, amelynek két oldala is van!







A S.Ö.R. KÖNYV+DVD a Parlando Kiadó gondozásában az Ünnepi Könyvhéten jelenik meg. 



Forrás / Source: Ristretto Distribution







A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), engedélyhez kötött! – © Cinema Moziklub and Curacao86 blog 2012


™ and © 2010–2012 Cinema Moziklub and Curacao86 blog. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub and Curacao86 blog. Promotional use only. Sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése