2012. június 14., csütörtök

Jelenés Budapesten - Tom Felton filmje ősszel a magyar mozikban

Jelenés Budapesten


Varázsló volt, kísértett lett: Tom Felton, aki Draco Malfoyként vált világhírűvé, már felnőtt szerepet játszik. Egy Zola-regény, a Thérèse Raquin alapján készült misztikus thriller főszereplőjeként válik filmbeli felesége és annak szeretője áldozatává: hogy azután kísérteni kezdje őket. A többnyire gonosz figurákat játszó 25 éves szupersztár most Budapesten kísért: az 1860-as évek Párizsát a filmesek a pesti belvárosban építették újjá. Felton barna hajjal, kissé kopaszodón és holtsápadtra maszkírozva kezdte meg a magyarországi munkát, és a Twitteren közzétett üzenetei szerint nagyon tetszik neki a főváros. Pedig valószínűleg mostanában nincs sok kedve Twitterezni: az elmúlt napokban egy ismeretlen újra és újra megpróbált betörni a színész accountjára – de egy szupersztárnak manapság ezt el kell viselnie.



Tom Felton (The Apparition)



Felton igazi sztár, sőt, a Harry Potter-filmek főszereplői közül talán ő a legkeresettebb színész. Az utolsó Potter film óta ez a negyedik munkája, és a következő két évre másik háromra van már szerződése. Nemrég fejezte be a Jelenés (The Apparition, hazai bemutató: 2012 ősze) című horrorfilm forgatását is, melyben az Alkonyat-sorozatból ismert Ashley Green oldalán egy kísértetekkel kísérletező tudóst alakít.












Forrás / Source: IC Press


Fotó / Picture: IMP Awards, Mozinéző




Ezen bejegyzés közzétételekor, a film hivatalos, magyarországi korhatár besorolása, még nem történt meg, így az itt látható tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek számára javasoljuk! A korhatár besorolást követően nem feltétlenül biztosítjuk ezen bejegyzés frissítését az aktuális tartalommal, azonban a korhatár besorolás időpontját követően a hivatalos jelzéssel ellátott anyagokat használjuk! - This film is not yet rated!




A filmet (Jelenés (The Apparition), (2012)), Magyarországon a(z) InterCom forgalmazza, a jogokat a(z) "InterCom", valamint a(z) "Warner Bros. Pictures", "Dark Castle Entertainment" illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A tartalom engedély nélküli felhasználása nem engedélyezett!


This movie  (Jelenés (The Apparition), (2012))  Hungarian distributor is "InterCom". The original rights of this mive is own by "InterCom" and / or   "Warner Bros. Pictures", "Dark Castle Entertainment" or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!






A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" 2012

™ and © 2010–2012 Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub és "Curacao86 blog"! Every other case, the sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése