2012. június 12., kedd

Patkó Csenge a mikrofon előtt

Patkó Csenge a mikrofon előtt - Készül a Jégkorszak 4. szinkronja


A kismamutok előbb-utóbb nagyra nőnek. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age 4. – Vándorló kontinens, hazai bemutató: július 5.) főhősei közt természetesen ott van mindenki, akit eddig megszerettek a Jégkorszak-rajongók, visszatér Sid, Motkány, Diego és Manny, de fontos szerepet kap egy kamaszmamut is: a 3. részben született Kisbarack. Neki a magyar változatban Patkó Csenge kölcsönzi a hangját – aki még maga is kiskamasz volt, amikor az első Jégkorszak-film a mozikba került.







Csenge édesapja az Első emelet frontembere, de már a saját jogán híres: és hírnevéhez hozzájárult jó néhány szinkronszerepe is, melyek közül valószínűleg a Jégkorszak 4.-ben való közreműködés az eddigi legfontosabb. A szerep súlyát az adja meg, hogy a lázadó kamaszmamut magyar hangját nem itthon választották ki, hanem a Los Angelesbe kiküldött hangminták alapján az eredeti film munkatársai döntöttek Csenge mellett.







– A Jégkorszak-ban Sid és a Motkány a kedvencem – vallotta be a felvételek szünetében Patkó Csenge. – tetszik, hogy az esetlenségük mellett mégis nagy szívük van.
Az ifjú színésznőnek szerencsére a saját figurája problémáit sem volt nehéz átélni:
– Úgy érzem, van közös bennem és Kisbarackban – mondta. – Ő is akaratos, lázadó, és folyton bizonyítani akar. Ebben azt hiszem, eléggé hasonlítok rá. És az sem zavar, hogy valószínűleg egy fél tonnával nehezebb nálam: hiszen a szerelem megszépít, és Kisbarack ebben a részben épp az első szerelemmel ismerkedik meg.







Miközben persze a jégkorszaki csorda többi tagja őrült kalandokon megy keresztül a jeges tengeren, kalózok, bálnák és ősszirének között.












Forrás / Source: IC Press

Fotó / Picture: InterCom



A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 6 éven aluliak számára nem ajánlott! - This film is rated at Hungary for not recommended age under 6 (six)!


A filmet (Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens (Ice Age - Continental Drift), (2012)) Magyarországon a(z) InterCom forgalmazza, a jogokat a(z) "InterCom", valamint a(z) "20th Century Fox", "Blue Sky Studios" illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A tartalom engedély nélküli felhasználása nem engedélyezett!

This movie   (Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens (Ice Age - Continental Drift), (2012))  Hungarian distributor is "InterCom". The original rights of this mive is own by "InterCom" and / or   "20th Century Fox", "Blue Sky Studios" or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!





A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" 2012

™ and © 2010–2012 Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub és "Curacao86 blog"! Every other case, the sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése