2013. január 26., szombat

Moziban és színházban is - Kvartett - A nagy négyes

MOZIBAN ÉS SZÍNHÁZBAN IS A NAGY NÉGYES!

A Belvárosi Színházban nagy sikerrel játszott A nagy négyes című színdarab film-adaptációja hamarosan a mozikban is megtekinthető lesz Kvartett - A nagy négyes címmel, Dustin Hoffman rendezésében. Az Uránia Filmszínház, a forgalmazó ADS Service Kft. és a Belvárosi Színház egyedi akciója keretében, 20% kedvezményt nyújt azoknak, akik mind a mozifilmet, mind a színművet szeretnék megnézni.






Ronald Harwood színdarabja, A nagy négyes a Belvárosi Színházban Gálffi László rendezésében, Molnár Piroska, Vári Éva, Benedek Miklós és Szacsvay László főszereplésével az örök ifjúságról és a művészet hatalmáról mesél iróniával, sok humorral. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész-óriás, Dustin Hoffman épp ezt a színművet választotta első filmes rendezése alapjául. A január 24-től a hazai mozikban Kvartett - A nagy négyes címmel futó filmben Jean (Maggie Smith – Harry Potter-sorozat, Gosford Park) igazi dívaként érkezik aktuális fellépése színhelyére: az idős operaénekesek számára működtetett otthonba. Az intézmény lakói minden évben koncerttel ünneplik Verdi születésnapjának évfordulóját. Jean beköltözésével újra együtt a Rigoletto világhírű kvartettje, s így kézenfekvőnek tűnik, hogy összeálljanak a gálaestre s újra együtt előadják felejthetetlen produkciójukat.  Az előkészületek állóvizét azonban jócskán felkavarja, hogy a múltból piszkos kis titkok és fájó sérelmek kerülnek napvilágra.




Dustin Hoffman első rendezése feliratos és szinkronizált változatban egyaránt megtekinthető lesz a mozikban. A film szinkronjának érdekessége, hogy benne Szacsvay László a másik férfi főszereplő magyar hangját kölcsönzi,  s nem azét, akit a színpadon alakít.




A Kvartett - A nagy négyes az év elején került az amerikai mozikba, s a Pi élete, A hobbit és A lehetetlen után a negyedik legnagyobb bevételt hozta, s az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Új-Zélandon is egyaránt nagy sikerrel játsszák.







Aki Budapesten mind a mozifilmet, mind a színművet szeretné megnézni, az az Uránia Nemzeti Filmszínház, a forgalmazó ADS Service Kft. és a Belvárosi Színház egyedi akciója keretében ezt most kedvezménnyel megteheti. Minden néző mozijegye felmutatásával 20%-os engedményt kap A nagy négyes című színmű jegyárából a Belvárosi Színházban, illetve, a Kvartett - A nagy négyes című mozifilm jegyárából, amennyiben az Uránia Nemzeti Filmszínházban felmutatja A nagy négyes bármelyik előadására szóló színházjegyét.







Forrás / Source - Fotó / Picture: ADS Service

A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hungarian "age classification" of this film is not recommended age under 12 (twelve)!

Magyar mozi premier (Hungarian release date): 2013.01.24. (January 24th, 2013)



A filmet ("Kvartett - A nagy négyes (Quartet)" (2012)), Magyarországon a(z) ADS Service forgalmazza, a jogokat a(z) ADS Service, valamint a(z) BBC Films, DCM Productions, Finola Dwyer Productions, Headline Pictures, Momentum Pictures, The Weinstein Company, illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A fimmel kapcsolatos minden tartalom felhasználása kizárólag engedéllyel lehetséges!

This movie ("Kvartett - A nagy négyes (Quartet)" (2012)), Hungarian distributor is ADS Service. The original rights of this moive is own by ADS Service and / or BBC Films, DCM Productions, Finola Dwyer Productions, Headline Pictures, Momentum Pictures, The Weinstein Company, and / or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!


A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" 2012

™ and © 2010–2012 Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub and "Curacao86 blog"! Every other case, the sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése