2012. április 17., kedd

Game of Thrones - Season II. - 22 minutes exclusive trailer

Exkluzív, 22 perces előzetes a "Trónok harca" II. évadához






Különleges előzetes érkezik az HBO sikersorozata, a Trónok harca második évadjához. A Győzöl vagy meghalsz március 26-tól látható az HBO-n, az HBO2-n, valamint az HBO On Demanden és az HBO GO-n is megtalálható. Az online filmtárban (www.hbogo.hu) bárki számára, regisztráció nélkül elérhető a magyar feliratos előzetes.
















Trónok harca második évadjának kódolatlan premierje (április 2.)előtt az HBO bemutat egy 22 perces, speciális előzetest. A Győzöl vagy meghalsz (Game of Thrones: You Win or You Die) című videó újra felidézi az első évad legfontosabb történéseit, megszólalnak az alkotók és a főszereplők, és ízelítőt ad az új szezonból is.

Az angol nyelvű előzetes itt: http://www.youtube.com/watch?v=Dku_Uya8Ygc







A magyar feliratos előzetes az alábbi időpontokban látható az HBO csatornáin:


HBO/HBO HD

• március 26. hétfő, 21:45
• március 28. szerda, 20:45
• április 1. vasárnap éjjel, 00:20



HBO2

• március 26. hétfő éjjel, 00:25
• március 27. kedd, 23:40
• március 29, csütörtök, 23:40
• április 1. vasárnap, 22:50



HBO GO - www.hbogo.hu (regisztráció nélkül)

• 2012/3/26 - 2012/4/22



HBO OD

• 2012/3/26 - 2012/4/22







Az HBO GO-ról

Az HBO GO az HBO online filmtára. A nap 24 órájában, a hét bármely napján több száz órányi tartalom érhető el: hollywoodi sikerfilmek, az amerikai HBO saját gyártású sorozatai, egyéb nagy sikerű szériák, dokumentumfilmek és a magyar HBO legjobb saját gyártású produkciói szerepelnek a kínálatban. Bármikor megállítható, előre- vagy visszatekerhető műsor. Jelenleg a TARR Kft., a Vidanet és az Invitel kábeltévé- és HBO Maxpak-előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára érhető el a szolgáltatás, az HBO Maxpak csomag részeként. Várhatóan idén további szolgáltatók is bevezetik az HBO GO-t.


Az HBO On Demandről
Az HBO On Demand az HBO hagyományos televíziós filmtára. Korlátlan otthoni mozizás a nap 24 órájában, a hét bármely napján. Hetente frissülő kínálatában átlagosan 50 film és 70-75 sorozat közül, azaz kb. 140-150 órányi filmből és sorozatból válogathatnak a nézők. A filmeket bármikor megnézhetik, megállíthatják, visszatekerhetik, és akár egy későbbi időpontban is folytathatják. Jelenleg a UPC szolgáltatási területén, valamint a T-Home és az Invitel IPTV platformján érhető el az HBO On Demand.







Forrás: HBO Magyarország Sajtószoba - Source: HBO Hungary PressRoom - http://www.hbo.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése