2018. február 24., szombat

Űrvihar (Geostorm) (Jim Sturgess, Gerard Butler) - DVD-BD ajánló

Az elmúlt évek hiányát pótolva, (so)k forgatókönyv átírás, újra forgatás, és mozi premier halasztás után, tavaly kaptunk egy katasztrófafilmet. Az "Űrvihar (Geostorm)" látvány tekintetében pazar, főleg IMAX 3D változatban volt az, ahol volt szerencsém megtekinteni. De láttam már itthon is BD 2D változatban. A saját képeket és a forgalmazó által közzétett fotókat is megtalálod lentebb. :)

Űrvihar (Geostorm)

Fő(bb) szereplők: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish valamint Ed Harris és Andy Garcia

VÉLEMÉNY, (kritika) - https://goo.gl/M2CWeX

Rövid "kritika" a BD-ről.

Elégedett vagyok a kép és hangminőséggel, egyedül azt tudom kifogásolni, hogy rövidek az extrák, mindegyik 4-6 perc hosszúak. Viszont, "előny", hogy nem a szokásos "ikonos" Warner-menü, hanem feliratok vannak, és a "villámló háttérben" egy piros "Geostorm" felirat látható. Ez még mindig jobb megoldás, mint amilyen menüket használnak a Warner-tesók DVD-ken.

Az viszont negatívum, hogy a stúdió a szokásos "vedd meg a BD-t is" elve (kapzsisága) alapján a DVD kiadványra nem került rá minden extra. Rövidek, a film sincs 2 óra, hiába van tele vizuális effektekkel, ez simán megoldható lett volna. Persze ez nem a Pro Video, hanem a Warner "hiábája", hogy így fogalmazzak.

Ezen kívül még azt sajnálom, hogy itthon, sőt a világ nagy részén is NEM jelenik meg "Blu-ray (2D+3D) Steelbook változatban a film. Ott van például az "Amazon DE" (német) és "Amazon FR" (francia) oldalak, amik kiadják. De a furcsa, hogy az ázsiai "Nova Media" sokkal szebb dizájnnal adja ki a Steelbook változatot, ráadásul magyar vonatkozással. Talán ugyanazzal a 2D és 3D lemezekkel, amiket itthon is kereskedelmi forgalomba kerültek. Bár ők (és a KimchiDVD) is "lusta" (a Filmarena (CZ) főleg tesz magasról a specifikációkra, termék adatlapok részleteire), azt írják ki, hogy "REgoin: A", tehát, nálunk nem lejátszható az adott lemez.


Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

A (várható) megjelenés dátuma: 2018.02.20.

Ajánlott fogyasztói árak)

DVD - 2,990 Ft

Blu-ray - 4,990 Ft

Blu-ray (2D + 3D) - 6,990 Ft


DVD

Régió: 2

Játékidő: 105 perc

Kép: Szélesvásznú 2.40:1 (16:9)


Hang:

Dolby Digital 5.1 - magyar, angol, cseh


Feliratok:

magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, héber, izlandi, portugál, román


Extrák (angol hangal, magyar és angol felirattal):

- A VÁLASZOK NYOMÁBAN: Dean Devlin rendező felidézi az Űrvihar elkészüléséhez vezető utat.



Blu-ray (BD50)

Régió: B

Játékidő: 109 perc (1:49:07.165)

Kép: 1080p HD, szélesvásznú 2.40:1 (16:9)


Hang:

DTS-HD Master Audio 5.1 - angol

Dolby Digital 5.1 - magyar, angol képnarráció, cseh, lengyel, orosz, tamil, telugu, thai, török


Feliratok:

magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, cseh, egyszerűsített és összetett kínai, észt, görög, héber, horvát, izlandi, kantoni, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szlovén, thai, török


Extrák (angol hanggal, magyar és angol felirattal):

- A VÁLASZOK NYOMÁBAN: Dean Devlin rendező felidézi az Űrvihar elkészüléséhez vezető utat. (06:30 perc)

- EGY NEMZETKÖZI ESEMÉNY: A szereplők és a színészek az Űrvihar mögött álló globális összefogásról mesélnek. (04:13 perc)

- TOMBOLÁS: Így valósították meg az ökológiai katasztrófát szupermodern vizuális effektusok és technológia segítségével. (05:40 perc)









Blu-ray 3D (BD50)

Régió: B

Játékidő: 109 perc (1:49:07.165)

Kép: 1080p HD, szélesvásznú 2.40:1 (16:9)


Hang:

DTS-HD Master Audio 5.1 - angol

Dolby Digital 5.1 - magyar, lengyel, orosz, thai, török


Feliratok:

magyar, angol halláskárosultaknak, koreai, lengyel, orosz, összetett kínai, thai, török


Extrák:

Csak a Blu-ray 2D lemezen érhetőek el.




Utolsó módosítás: x

A "kibontott" kiadványról készült termék fotók SAJÁT tulajdonúak! Szabadon megoszthatóak forrás megjelöléssel, de csak engedéllyel használhatók fel!

A film magyar "Home Entertainment" forgalmzója a Warner Bros. partnere, a Pro Video Film (PVF)!



A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hungarian "age classification" of this film is not recommended age under 12 (twelve)!


Magyar mozi premier (Hungarian release date): 2017.10.19. (October 19th, 2017)



A filmet ("Űrvihar (Geostorm)" (2017)) Magyarországon a(z) InterCom forgalmazza, a jogokat a(z) InterCom, valamint a(z) Warner Bros. Entertainment, illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A tartalom engedély nélküli felhasználása tiltott!

This movie ("Űrvihar (Geostorm)"" (2017)) Hungarian distributor is InterCom. The original rights of this movie is own by InterCom and / or Warner Bros. Entertainment and / or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!


A Cinema Moziklub összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub 2008-2017

™ and © 2008–2017 Cinema Moziklub. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub. Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub! Every other case, the sale, duplication, other transfer of these material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

----------

Űrvihar, Geostorm, Geostorm Movie, Dean Devlin, Jerry Bruckheimer, Gerard Butler, Jim Sturgess, Andy Garcia, Ed Harris, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu

előzetes, szinkronos, szinkronos előzetes, magyar szinkronos előzetes, filmklip, clip, official trailer, exclusive, exkluzív, így készült, kulisszák mögött, interjú, összeállítás, featurette, extra, behind the scenes, making of

katasztrófa, vihar, pusztítás, tornádó, világvége, műhold, időjárás, katasztrófa film

disaster, storm, destruction. tornado, end of the world, satellite, weather, disaster movie

mozi, film, movie

Cinema Moziklub,

FacebookHASHTags

#CinemaMoziklub #Űrvihar #Geostorm #GeostormMovie #DeanDevlin #JerryBruckheimer #GerardButler #JimSturgess #AndyGarcia #EdHarris

#AlexandraMariaLara #DanielWu #katasztrófa #vihar #világvége #műhold #időjárás #katasztrófafilm #disastermovie #storm

#tornado #endoftheworld #satellite #weather #IMAX #4DX #3D #mozi #film #movie

----------

DVD, Blu-ray - "Legal credit"

DVD

Űrvihar © 2017 Warner Bros. Entertainment Inc., Skydance Productions, LLC és RatPac-Dune Entertainment LLC. Borítóterv és kiegészítő anyagok © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Forgalmazza a Warner Bros. Home Entertainment. Minden jog fenntartva!

A Dolby, Dolby Atmos, Dolby Audio, Dolby Digital Plus és a dd jel a Dolby Laboratories védjegye. A Warner Bros. Entertainment Inc. nem vállal felelősséget semmilyen honlap fenntartásáért és annak tartalmáért.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a DVD szerzői jogvédelem alatt áll, és csak otthoni lejátszása engedélyezett. A film kép- és hanganyagának részeiről és egészéről másolatot készíteni tilos. A lemez továbbadása, nyilvános helyen történő vetítése vagy sugárzása szigorúan tilos. A felsorolt tevékenységek folytatása vagy tűrése büntetést von maga után.

Magyarországon terjeszti a Pro Video Film & Distribution Kft. Postafiók: 1244 Budapest Pf. 820, e-mail: info@provideofilm.hu. Csak magánszemélyek által kölcsönözhető és megvásárolható. Kereskedelmi forgalomba kizárólag Magyarország területén kerülhet.



Blu-ray

Űrvihar © 2017 Warner Bros. Entertainment Inc., Skydance Productions, LLC és RatPac-Dune Entertainment LLC. Borítóterv és kiegészítő anyagok © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Forgalmazza a Warner Bros. Home Entertainment. Minden jog fenntartva!

A DTS, a jel és a DTS-HD a DTS, Inc. bejegyzett védjegye. A Dolby, Dolby Atmos, Dolby Audio, Dolby Digital Plus és a dd jel a Dolby Laboratories védjegye. A Warner Bros. Entertainment Inc. nem vállal felelősséget semmilyen honlap fenntartásáért és annak tartalmáért.

A Blu-ray lemezTM, a Blu-rayTM, a Bluray 3D™ és a logók a Blu-ray Disc Association védjegyei

FIGYELMEZTETÉS: Ez a lemez szerzői jogvédelem alatt áll, és csak otthoni lejátszása engedélyezett. A film kép- és hanganyagának részeiről és egészéről másolatot készíteni tilos. A lemez továbbadása, nyilvános helyen történő vetítése vagy sugárzása szigorúan tilos. A felsorolt tevékenységek folytatása vagy tűrése büntetést von maga után.

A film (és az extrák) nagyfelbontású képének megjelenítéséhez és speciális hangformátumainak megszólaltatásához erre alkalmas audiovizuális berendezés szükségeltetik. A lemez nem játszható le DVD-lejátszóban, ehhez Blu-ray lejátszó szükséges. A lejátszás élménye függhet az erre használt berendezés specifikációjától és minőségétől. További információért vegye fel a kapcsolatot az ön által használt hardver gyártójával.

Magyarországon terjeszti a Pro Video Film & Distribution Kft. Postafiók: 1244 Budapest Pf. 820, e-mail: info@provideofilm.hu. Csak magánszemélyek által kölcsönözhető és megvásárolható. Kereskedelmi forgalomba kizárólag Magyarország területén kerülhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése