2017. február 25., szombat

Doctor Strange - DVD -és Blu-ray ajánló

A "Doctor" március 16-tól rendel, de már fogad bejelentkezést! Vagyis eljött egy kb. "történelmi pillanat", mivel IMSÉT ELÉRHETŐ DISNEY Blu-ray MAGYAR HANGGAL!

A "Doctor Strange" c. film március 16. pénteki dátummal lesz elérhető nálunk! :) Arról nem is beszélve, hogy európai viszonylatban is nagyon jó áron vásárolhatunk. A "rossz hír", hogy csak 2D változatban lesz elérhető itthon a film! Viszont a Blu-ray Steelbook kiadványban a BD mellé megkapjuk a DVD-t is! :)

(Személy szerint nem rajongok a 3D-ért, mert egy nagy nulla, moziban és otthon is, szóval én ezt a helyzetet nem sajnálom.)

A lengyeleknél és cseheknél, akik ugyanezeket a lemezeket kapják meg, drágábban juthatnánk hozzá a kiadványokhoz. Viszont ők szerencsésebbek, mert normál tokos és fémdobozos Blu-ray változatban is megkapják a film 3D változatát a 2D lemez mellé.

Arra kicsit az esély, sőt szinte nulla, hogy korábbi Disney / Marvel produkciók is megjelennek itthon BD-n magyar vonatkozással, de reménykedhetünk, hogy a "Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One - A Star Wars Story)" április végén szinkronal lesz elérhető.


A specifikációkról (és árakról) picit lentebb olvashattok, előbb egy megjegyzés.

A legtöbb webshop kb. 1-3% kedvezményt ad, azonban a egy helyen picivel olcsóbban kaphatjuk meg a filmet: Libri 5%-os kedvezmény!

Az érdekesség, hogy bármit rendelsz a weboldalról, annak 10%-át visszakpod "törzsvásárlói pontok" formájában. A legközelebbi rendelésnél pedig az adott termék fizetendő árának legfeljebb felét tudod pontokkal kiegyenlíteni.

Tehát, ha pl. van 1,500 pontod, és kinéztél egy akciós 1,990 Ft-os filmet, ami a Librinél az 5%-os kedvezmény miatt csak 1,891 Ft, akkor erre 945 pontot tudsz beváltani. Így kb. "fél áron" megkapod a filmet. Persze ez igaz bármire, csak egy példa volt.

HA érdekel, hogy a "legolcsóbban" legyen a Tiéd a film valamelyik változata, és TUDNÁL PÁR PONTTAL SEGÍTENI nekem, akkor kérlek írj a Cinema Moziklub Facebook oldalán egy privát üzenetet! (Katt a kiemelt feliratra és rögtön a fb oldalra találsz.) Kösönöm! :)

Kedved szerint házhoz szállítással, Posta vagy Pick Pack Pontra esetleg Libri üzletbe is kérheted a kiszállítást és ráérsz átvételkor fizetni.

Természetesen ettől függetlenül, a készlet erejéig, a kiadványt bárhol, bármikor megvásárolhatod.

(Az árak a Libri weboldalán történő rendelés esetén érvényesek. A zárójelben az ajánlott fogyasztói árat találod. Valószínűleg ezt fizeted, ha személyesen vennéd meg a Media Markt vagy pl. Tesco polcairól.)

DVD

Libri - 2,841 Ft

Xpress 2,990 Ft

(2,990 Ft)

https://www.libri.hu/film/scott_derrickson.doctor-strange-dvd.html



Blu-ray 2D (normál tokos kiadás)

Libri - 4,741 Ft

Xpress - 4,890 Ft

(4,990 Ft)

https://www.libri.hu/film/scott_derrickson.doctor-strange-blu-ray.html



Blu-ray 2D + DVD Steelbook (fémdobozos) változat

Libri - 6,641 Ft

Xpress - 6,790 Ft

(6,990 Ft)

https://www.libri.hu/film/scott_derrickson.doctor-strange-steelbook-blu-ray.html

SPECIFIKÁCIÓK:

Formátumok DVD valamint normál tokos és fémdobozos (steelbook) Blu-ray 2D

Játékidő / hossz: 115 perc

Hangok:

DTS-HD-HR 5.1 - angol

Dolby Digital 5.1 - magyar, angol, lengyel, cseh

(A DVD-n angol DD 5.1 hang található.)


Feliratok:

magyar, angol, cseh, lengyel, román, szlovák

Képformátum: 2.39:1 (16:9)


Extrák (magyar felirattal - Csak a Blu-ray kiadáson elérhetőek!):

- Egy furcsa átalakulás
- Egy különös csapat
- A valóság szövete
- Időn és téren át
- A legfőbb (hang)varázsló
- Exkluzív bepillantás a Marvel Moziverzum 3. fázisába
- A Thor csapat – 2. rész
- Kimaradt és bővített jelenetek
- Bakiparádé
- Audiokommentár Scott Derickson rendezővel (angolul, angol felirattal)


Röviden a filmről:

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.

Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.












Fotók: Pro Video


A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hungarian "age classification" of this film is not recommended age under 12 (twelve)!

Magyar DVD- és Blu-ray megjelenés dátuma (Hungarian Home entertainment release date): 2017.03.16. (March 16th, 2017)


A filmet ("Doctor Strange" (2016)) Magyarországon a(z) DVD- és Blu-ray formátumban a Pro Video Film forgalmazza, a jogokat a(z) Pro Video Film, valamint a(z) Disney, illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A tartalom engedély nélküli felhasználása tiltott!

This movie ("Doctor Strange" (2016)) Hungarian Home Entertainment (DVD, Blu-ray) is Pro Video Film. The original rights of this movie is own by Pro Video Film and / or Disney and / or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use this content without permission!


A Cinema Moziklub összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub 2010-2017

™ and © 2010–2017 Cinema Moziklub. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub. Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub! Every other case, the sale, duplication, other transfer of these material or excerpts thereof, is strictly prohibited!


#CinemaMoziklub #BenedictCumberbatch #DrStephenStrange #DrStrange #ChiwetelEjiofor #TildaSwinton #MadsMikkelsen #RachelMcAdams #StanLee #DVD

#BluRay #BD #BD2D #Steelbook #BluRaySteelbook #ProVideo #PVF #Disney #Marvel #MarvelMovie

#comics #képregény #mozi #film #movie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése