2015. február 27., péntek

Nyerj Will Smith új filmje, a "Focus" kapcsán filmes ajándékot

Játssz a Cinema Moziklub játékán és NYERd meg a "Focus - A látszat csal" (16) c. filmhez kapcsolódó filmes ajándékok egyikét! Ahhoz, hogy esélyed legyen a kettő filmes baseball sapka egyikére, nem kell mást tenned, csak teljesíteni az alábbi 3 feladatot, de legalább a kvíz kérdésre elküldeni a helyes választ! A film február 26-tól látható a mozikban!

Focus - A látszat csal (Focus) (16) - magyar szinkronos előzetes (Will Smith, Margot Robbie)




1. Like a Cinema Moziklub FB oldalára!

2. Like a fotóhoz és légy szíves oszd meg azt a játék kiírással, felhívással együtt!

3. Válaszold meg helyesen a kvíz kérdést.


Margot Robbie melyik nagysikerű filmben alakította egy szélhámos feleségét?


Jelige/tárgy: Focus filmes játék

e-mail: cinemamoziklub@gmail.com

jelentkezési határidő: március 09., hétfő, 14:00 óra

A helyes megfejtéssel együtt írd meg neved és címed is!

Szeretnéd növelni a nyerési esélyeid? Küld el a filmre szóló mozijegyed fotóját, és plusz egy alkalommal kerülsz bele a kisorsolandó játékosok közé!



FIGYELEM!

A játékra való jelentkezést csak a pontos tárgy, kérdés, a helyes válasz valamit a teljes név és lakcím megadása esetén fogadjuk el! Egy személy, egy lakcímmel, csak egyszer pályázhat! A nyeremény átvételéhez a lakcím megadása (és esetlegesen személyazonosság igazolása) szükséges. A részletekkel kapcsolatban a nyertest e-mail üzenetben értesítjük!

Sok szerencsét, és reméljük a jövőben is az oldallal tartasz.

(A sorsolás és eredményhirdetés későbbi megtartásának jogát fenntartjuk!

A fotó(k) jelenlegi játék keretein kívüli bármilyen egyéb felhasználása TILOS, kizárólag  engedéllyel lehetséges!!!

A nyertesek hozzájárulnak, hogy eredményhirdetés alkalmával nevüket és lakhelyüket közzétegyük (csak város megjelölése). Ezt nem tesszük meg, ha a nyertes ezzel kapcsolatban külön jelzi a szándékát. Az adatok kizárólag a nyereményjáték kapcsán kerülnek felhasználásra.

A nyeremény NEM átruházható, másra nem cserélhető (pl. készpénz, mozijegy, másik ajándék), illetve kereskedelmi forgalomba nem hozható, bármilyen platformon (pl. aukciós oldalak) eladni tovább értékesíteni szigorúan tilos! Ezen szabályt megszegők tiltásban és kizárásban részesülnek!)


-----

update - 2015.03.09., 15:12

A "Focus - A látszat csal" c. filmhez kapcsolódó játékunk véget ért. Köszönjük a sok megfejtést.


A kérdés és a helyes válasz ez volt:


Margot Robbie melyik nagysikerű filmben alakította egy szélhámos feleségét?

The Wolf of Wall Street (A Wall Street farkasa)


A nyeremény: 1-1 "Focus" filmes baseball sapka!

A szerencsés nyertesek, akik legalább a helyes megfejtést elküldték e-mailben, L. Raymond (Miskolc), Sz. Tamás (Szeged)! A részletekkel kapcsolatban már értesítettük őt! Gratulálunk! :)

-----


szinkronos tartalmak - előzetes: http://goo.gl/Dlycu4

tv szpot: 1. (http://goo.gl/Jem2mI), 2. (http://goo.gl/vQbovY)

filmklip: 1. (http://goo.gl/ecuGv2), 2. (http://goo.gl/kPFKRj), 3. (http://goo.gl/lgXWFX)

English trailer: http://goo.gl/EF9DxO


fb kép galéria: http://goo.gl/xigGFW




Focus - A látszat csal (Focus)

színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték, 104 perc, 2015 (16)

rendező: John Requa, Glenn Ficarra
forgatókönyvíró: Glenn Ficarra, John Requa
zeneszerző: Nick Urata
operatőr: Xavier Pérez Grobet
producer: Denise Di Novi
vágó: Jan Kovac

szereplő(k):

Will Smith (Nicky)
Margot Robbie (Jess Barrett)
Gerald McRaney (Ownes)
BD Wong (Liyuan)
Robert Taylor (McEwen)
Stephanie Honore (Janice)
Rodrigo Santoro


szinkronhang:

Kálid Artúr (Nicky magyar hangja)
Peller Mariann (Jess Barrett magyar hangja)
Újréti László (Ownes magyar hangja)
Keresztes Tamás (Liyuan magyar hangja)
Hirtling István (McEwen magyar hangja)


Bemutató dátuma: 2015. február 26. (Forgalmazó: InterCom)


Synopsis/Tartalom:


Hungarian

A mesternek tanítvány kell. Nicky (Will Smith) szélhámosok között nőtt fel, és a szélhámosok királya lett: de ő is utódra, vagy legalább egy tanítványra vágyik. A szárnyai alá vett ifjú csaló (Margot Robbie) igazi tehetség, mégis bajt okoz: a mester beleszeret. Márpedig ebben a szakmában az ilyesmi tilos - lebukás lehet a vége. Amikor néhány év múlva találkoznak, már egyforma esélyekkel indulnak életük nagy fogásáért: egy spanyol aranyifjút (Rodrigo Santoro) próbálnak kiforgatni a vagyonából. Ám a szakma és az érzelmeik végleg összekeverednek, amikor kiderül, hogy más jelentkező is van a pénzre és a csinos szélhámosnő kegyeire is.


English

It’s about distraction.  It’s about focus.  The brain is slow and it can’t multitask.  Tap him here, take from there.”

Will Smith stars as Nicky, a seasoned master of misdirection who becomes romantically involved with novice con artist Jess (Margot Robbie).  As he’s teaching her the tricks of the trade, she gets too close for comfort and he abruptly breaks it off.  Three years later, the former flame—now an accomplished femme fatale—shows up in Buenos Aires in the middle of the high stakes racecar circuit.  In the midst of Nicky’s latest, very dangerous scheme, she throws his plans for a loop…and the consummate con man off his game.


IMDb

http://www.imdb.com/title/tt2381941/


Official sites

web

http://focusmovie.com/


Facebook

https://www.facebook.com/FocusMovie


A film (és hozzá kapcsolódó anyagok) megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hungarian "age classification" of this film is not recommended age under 16 (sixteen)!

Magyar mozi premier (Hungarian release date): 2015.02.26. (February 26th, 2015)


A filmet ("Focus - A látszat csal (Focus)" (2015)), Magyarországon a(z) InterCom forgalmazza, a jogokat a(z) InterCom, valamint a(z) Warner Bros Entertainment, Kramer and Sigman Films, Zaftig Films, illetve esetlegesen más jogtulajdonos képviseli, gyakorolja! A fimmel kapcsolatos minden tartalom felhasználása kizárólag engedéllyel lehetséges!


This movie ("Focus - A látszat csal (Focus)" (2015)), Hungarian distributor is InterCom! The original rights of this moive is own by InterCom and / or Warner Bros Entertainment, Kramer and Sigman Films, Zaftig Films, and / or other companies which one(s) connects, relates to this movie! Not allowed to use these contents without permission!


A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! -- © Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" 2015

™ and © 2010--2015 Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub and "Curacao86 blog"! Every other case, the sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

#FocusALátszatCsal #Focus #FocusMovie #WillSmith #MargotRobbie #GeraldMcRaney #BDWong #RobertTaylor #StephanieHonore #RodrigoSantoro #vígjáték #krimi #comedy #WarnerBrosPictures #CinemaMoziklub #InterCom #MozICom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése