2011. július 21., csütörtök

Cinema City Nyári Iskola Mozi Kvíz

Cinema City Nyári iskola


A Cinema City Magyarország több hetes kvíz játék sorozatot indított! Nem kell minden héten moziba menni, elég összesen 2 db mozijegyet vásárolni a játék ideje alatt.

Minden héten egy adott témakörrel kapcsolatban lesz kvízjáték. Számít az elért pontszám és az idő is, hogy milyen hamar sikerült megtippelni a válaszokat. Aki hibátlanul teljesít, hetente garantált nyereménnyel lesz gazdagabb! A kvíz játékban 10 alkalommal lehet próbálkozni, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a játékos. Állandó heti nyeremények között van pl. közepes pop corn, üdítő, fél éves VOX e-magazin előfizetés, vagy akár filmes témájú XBOX játékok!

A kvíz mellett egy klip játék is található, ahol különböző részletek láthatók filmekből, majd ezekkel kapcsolatban a megjelenő 15 lehetőség közül kell kiválasztani a 10 helyes választ. Itt 2 próbálkozási lehetőség van összesen, ami előtt a filmrészletekből összeállított klipet tetszőleges alkalommal lehet megtekinteni!

Hetente egy kreatív feladatot is megoldhatnak a játékosok, ami kizárólag a fantáziájukra van bízva! Itt a nyertest egy zsűri választja ki! A szerencsés kreatív pályázó nyereménye lehet egy Philips akkumlátoros hajnyíró, páros belépő Britney Spears, szeptember végén tartandó budapesti koncertjére, illetve egy FULL HD 3D LG televízió egyike!


Az utolsó forduló vége után, az összesítést követően, az  50 legjobb eredményt elérő játékos bekerül a döntőbe.

A Döntő 2011. szeptember 17-én, szombaton kerül megrendezésre a budapesti Cinema City Aréna moziban (1087 Budapest, Kerepesi út 9.). Az első 5 helyezett, helyezésük sorrendjében választhatnak az alábbi nyeremények közül (mindegyikből 1 db van):

- Vespa robogó

- Peugeot 207

- LG FULL HD LCD TV

- 2 fő részére szóló repülőjegy, business osztályra az American Airlines járatára, Budapest - New York - Los Angeles - New York - Budapest útvonalra

- 1 évig érvényes Cinema City VIP bérlet. A mozi bérlet a nyertes nevére szól, át nem ruházható, kizárólag az adott személy használhatja fel, de másodmagával mozizhat akár minden alkalommal! A nyeremény érvényes az összes Magyar Cinema City moziba, minden filmre, az összes típusú vetítésre (normál, digitális 3D, IMAX 3D, VIP), korlátlan alkalommal, az érvényességi időn belül!

Részletek az alábbi linken található, azonban, ha van kérdésed, írd meg kommentbe, vagy keresd fel a Cinema City Magyarország FB oldalát!

  

  















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése