2017. március 1., szerda

Megvan az Oscar-gálán történt baki felelőse

Brian Cullinan, a PricewaterhouseCoopers (PwC) könyvvizsgáló vállalat munkatársa hibázott.

Acég embere, akinek a feladata lett volna, hogy a helyes borítékot a megfelelő díjátadónak átadja. Úgymond "biztonsági okokból" két személy tudja, hogy kik a nyertesek, náluk van meg két példányban minden boríték és állnak a rendezvény színpadának oldalainál, ahol az adott díjat felkoneráló személy kezébe adják a borítékot.

Azonban Mr. Cullinan percekkel a "Legjobb film" kategória győztesének bejelentése előtt a twitter oldalára posztolt egy fotót Emma Stone kapcsán.

A fotót törölte oldaláról de természetesen a twitter felhasználók által már rég elterjedt, így a gálával és az óriási bakival együtt ez is "örök emlék" marad.



Persze, lehet mondani, hogy egyszerűbb lett volna, ha Warren Beatty a boríték felbontása után rögtön szól, vagy Fay Dunnaway a rossz cím kimondása helyett rákérdez a dologra, de mi mit tettünk volna abban a stressz helyzetben? Végül is egy színész nevének nem kellett volna ott lenni az utolsó díj átadásánál.

Az "internet népe" szerint MÁS A FELELŐS! :) :P :D - A kép szövege (suttogva): "Elcseréltem a borítékokat." #RyanGosling



Oscar 2017 - Magyar díjazott, nyertesek, óriási baki a gálán

http://cinemamoziklub.blogspot.hu/2017/02/magyar-oscar-2017-mistake-lalaland-moonlight.html

A Cinema Moziklub összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub 2010-2017

™ and © 2010–2017 Cinema Moziklub. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub. Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub! Every other case, the sale, duplication, other transfer of these material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése