2015. június 4., csütörtök

Tom Hanks kórházi hálóingben Budapesten

Tom Hanks kórházi hálóingben szaladgál Budapesten. A kétszeres Oscar-díjas világsztár április eleje óta tartózkodik Budapesten. A legszerencsésebbek láthatták már a városban itt-ott, illetve a forgatáson a közelébe kerülhettek, talán még egy közös fotót is készíthettek vele, ha volt rá alkalmuk.




Ezúttal Firenzét személyesíti meg a magyar főváros Dan Brown közismert és híres Inferno c. regénye kapcsán, Ron Howard rendezésében.

A képeken látható jelenetekben Robert Langdon professzor amnéziától szenvedve ébred egy kórházban, majd életét mentve próbál segítőjével (Felicity Jones) menekülni, miközben még egy rendőrnő is a nyomába ered. (A fotók a a budapesti Gutenberg-téri forgatás során készültek.)

Persze, azok, akik már olvasták a könyvet többet tudhatnak arról, hogy ez a rész a könyvben hol helyezkedik el és persze mi lesz a folytatása.



Tom Hanks természetesen igazi úriember és nem csak a stábtagokkal, hanem a rajongókkal is közvetlen baráti módon viselkedik. így igazán szerencsésnek érezheti magát az, aki a forgatáson vagy azon kívül találkozhat és beszélhet vele.

Sőt, aki figyelmes, és jókor van jó helyen az találkozhat Omar Sy szerény személyével, aki "Életrevalók (Intouchables)" c. filmmel egy életre beírta magát az emlékezetünkbe. (Kritika a filmről itt.)



A film premierje az USA-ban 2016 október közepére várható. A gyártó stúdió a Sony, akink a hazai partnere az InterCom, így reménykedhetünk, hogy bemutatják nálunk a filmet jövő év őszén.

Fotó/Picture: MTI

A Cinema Moziklub összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett, terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub 2010-2015

™ and © 2010–2015 Cinema Moziklub. All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub. Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub! Every other case, the sale, duplication, other transfer of these material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése