2014. november 13., csütörtök

A OneRepublic hamarosan Budapesten koncertezik

A OneRepublic hamarosan Budapesten koncertezik


ONEREPUBLIC KONCERT

THE NATIVE WORLD TOUR

Papp László Budapest Sportaréna, 2015. június 7., (vasárnap), 20 óra

A 2002-ben Ryan Tedder énekes és Zach Filkins gitáros által alapított, középiskolai barátokból álló banda először akkor került a zeneipari szakemberek látóterébe, amikor teljesen ismeretlenül, bármilyen lemezkiadói szerződés és támogatás nélkül komoly kereskedelmi sikert értek el a MySpace-en. Ehhez képest meglehetősen sokat kellett várni debütáló albumukra, ami némi viszontagság után - első kiadójuk a megjelenés előtt 2 hónappal kirúgta a csapatot, amit valószínűleg azóta sokszor megbántak már -, végül 2007-ben jelent meg. Viszont első kislemezükkel, az Apologize-zal rögtön be is robbantak a nemzetközi élvonalba, 16 országban vezették a slágerlistákat, további ötven országban pedig top10 felvétellé vált a Grammy-díjra is jelölt dal.

Második lemezük hasonló kritikai és kereskedelmi sikereket ért el 2009-ben, többek között a Good Life és az All The Right Moves nótáknak köszönhetően. Harmadik albumukra kicsit hosszabban kellet várni a rajongóknak, azonban a végeredmény nem csupán őket kárpótolta, hanem minden kétkedőt is elhallgattatott, akik úgy gondolták, a OneRepublic már nem fogja tudni megismételni kezdeti sikereit. Majd 2013-ban megjelent Native anyaguk rögtön a listák élvonalába került, és bár már az If I Lose Myself daluk is több országban a listák élére tört, ám az igazi, fél éven át kirobbanthatatlan sláger státuszt a Counting Stars hozta meg számukra, amelyet itthon is szinte óránként játszottak a különböző adók.

A kislemezt több mint 5 millió példányban talált gazdára csak az USA-ban, s a mai napig az egyik legkedveltebb felvétel a világ számos pontján. Idén Love Runs Out című daluk pedig ismételten bebizonyította, hogy nem csak véletlenül és egyszer-egyszer sikerül világslágert letenniük az asztalra.





"Nem vagyunk műfaj-tisztelők. Csak jó vagy rossz dalok és előadók léteznek, legyen szó rockról, popról, rapről vagy dance-ről. És ezek a jó dalok ránk is hatással vannak, befolyásolnak bennünket valamilyen módon, beépülnek a munkáinkba." - nyilatkozta Ryan Tedder a csapat saját stílusát firtató kérdésre.

Mert valóban, nem könnyű meghatározni a OneRepublic pontos stílusát. Csak annyi bizonyos, hogy mindig igényes és kidolgozott dalokkal jelentkeznek, amire a frontember személye is garancia. Ryan Tedder fantasztikusan tehetséges előadó, dalszerző, zenész, producer, aki a zeneipar bármely szegletében megállja a helyét.

Jelenleg pedig mindenki a OneRepublic-ra kiváncsi, a zenekar tavaly megkezdett és a mai napig is tartó turnéja eddig 169 teltházas koncertet foglalt magában öt kontinensen, de most újabb fellépésekkel egészítették ki The Native Tour elnevezésű koncertkörútjukat, így végre a magyar rajongóknak is lehetőségük lesz élőben látni kedvencüket, június 7-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

A budapesti koncertre belépők november 13-tól kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számú, színpad elé szóló kiemelt állójegyet, valamint kapunyitás előtti bejutást biztosító prémium csomagot is lehet majd vásárolni a normál belépőjegyek mellett.



JEGY/TICKET INFO

OneRepublic Hungary (Fan Page) FB - https://www.facebook.com/OneRepublicHU


Jegyek az alábbi árkategóriákban válthatók a készlet erejéig:

9.900 Forint, 10.900 Forint, 12.900 Forint, 14.900 Forint, 21.900 Forint

FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

A FŐSZERVEZŐ (LIVENATION) ÚGY DÖNTÖTT, HOGY A KONCERT JEGYEIT 2014. NOVEMBER 13. ÉS 2014. DECEMBER 11-E KÖZÖTT CSAK BANKKÁRTYÁS (ÉS ON-LINE VÁSÁRLÁSI) FELÜLETEN TESZI ELÉRHETŐVÉ.

A FENTIEK ÉRTELMÉBEN HÁZHOZSZÁLLÍTÁSOS MEGRENDELÉSEKET LEGKORÁBBAN 2014.DECEMBER 12-TŐL TUDNAK FOGADNI ÉS TELJESÍTENI, SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS PEDIG 2014. DECEMBER 15-TŐL LEHETSÉGES! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


Jegy / ülés / nézőtér / aréna térkép



A koncert 20 órakor kezdődik, a kapunyitás 19 órakor várható. (A VIP csomagok tulajdonosai minden információt külön megkapnak e-mail üzenetben a szervezőtől (Live Nation) a koncert kezdete előtt!

NORMÁL jegyek:


P1 - kiemelt álló / front of stage standing - 21,900 HUF

PL2 - 14,900 HUF

PL3 - álló / standing - 12,900 HUF

PL4 - 10,900 HUF

PL5 - 9,900 HUF



VIP jegyek / csomagok

VIP (kiemelt álló / front of stage standing) - 51,800 HUF

VIP (ülő / seated) - 44,800 HUF

VIP (álló / standing) - 42,800 HUF

Early Entry (kiemelt álló / front of stage standing) - 30,800 HUF


A VIP csomag tartalma (Budapest White Lounge Prémium csomag):

- Választható a lelátóra szóló legjobb ülőjeggyel, kiemelt állójeggyel valamint normál állójeggyel is

- Külön bejáraton történő bejutás az Arénába, a hivatalos kapunyitás előtt 15 perccel (Early Entry)

- White Lounge party korlátlan italfogyasztással, koktélbárral, valamint gourmet falatkákkal és desszertekkel

- Két csomag vásárlása esetén egy autó számára ingyenes parkolási lehetőség az Aréna Parkolóházban, vagy egy darab, a koncert napján felhasználható 6x6 taxi voucher 4,000 Ft értékben

- Exkluzív belépési lehetőség a koncert utáni Aréna VIP Party-ra

A csomag ára 29.900.- Ft (amely nem tartalmazza a belépőjegyet)!




VIP jegyek / csomagok



További linek:

Facebook esemény/event

TicketPro Magyarország

https://www.facebook.com/events/1526469437596161/


OneRepublic (Official FB Page event)

https://www.facebook.com/events/1565419483677293/


Live Naton Magyarország (Hungary
https://www.facebook.com/events/1632138307013378/



Official website

www.onerepublic.com


OneRepublic Official Facebook Page

https://www.facebook.com/OneRepublic


OneRepublicVEVO - YouTube



Szervező: www.livenation.hu

Jegy értékesítő partner: www.ticketpro.hu


OneRepublic Hungary (Fan Page) FBhttps://www.facebook.com/OneRepublicHU

1 megjegyzés:

  1. úgy várom már a koncertet, rég megvettem a jegyem és már számolom vissza a napokat! :)) <3 kikkel találkozunk? ;)

    VálaszTörlés