2013. március 24., vasárnap

Cinema Moziklub - Alkonyat játék - Eredményhirdetés


Cinema Moziklub – Twilight-Alkonyat – kvíz játék (quiz game) – eredményhirdetés (result) – 2013.03.24. (Sunday, March 24th, 2013)

A kérdések és a helyes válaszok.

1. Ki az Alkonyat regények írója?

Stephenie Meyer


2. Az Alkonyat-regények alkotója egy másik népszerű könyvet is írt. Az ebből készült film 2013 március végén kerül a Magyar mozikba. Mi a regény eredeti és magyar címe?

The Host (A burok)


3. A regény főszereplői közül ki az, aki eredetileg ember és később válik vámpírrá?

Bella Swan


A szerencsés nyertes:

Ács Zsuzsanna (Budapest)

A nyeremény egy táska a Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)” c. film kapcsán! A nyeremény postai úton kerül eljuttatásra a nyertes részére! A részletekkel kapcsolatban e-mail üzenetet írtunk.



Eredményhirdetés

1.      A játék szervezője a Cinema Moziklub!

2.      A nyeremények felajánlója a Pro Video Film and Distribution!

3.      A nyeremények:

3.1.   Egy darab, azaz 1 db táska a(z) „Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)” c. film kapcsán!


4.      A játékban való jelentkezéshez az alábbi kérdésekre kell helyesen válaszolni:

4.1.   Ki az Alkonyat regények írója?

4.1.1.     Stephenie Meyer


4.2.   Az Alkonyat-regények alkotója egy másik népszerű könyvet is írt. Az ebből készült film 2013 március végén kerül a Magyar mozikba. Mi a regény eredeti és magyar címe?

4.2.1.     The Host (A burok)


4.3.   A regény főszereplői közül ki az, aki eredetileg ember és később válik vámpírrá?

4.3.1.     Bella Swan


5.      A szerencsés nyertes:

5.1.   Ács Zsuzsanna (Budapest)

6.      A nyeremény részletei. – Egy darab, azaz 1 db táska a(z) „Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)” c. film kapcsán! A nyeremény postai úton kerül eljuttatásra a nyertes részére!

7.      A nyertest e-mail üzenet formájában értesítettük!

8.      A nyeremény készpénzre és bármilyen más nyereményre nem váltható, tovább NEM értékesíthető, kereskedelmi forgalomba hozatala TILOS!!! A megjelöltnél több nyeremény nem kerül kiosztásra!

9.      A nyeremény postázása és kézbesítése kapcsán a Cinema Moziklub nem vállal semmilyen felelősséget!

10.  A nyertes elfogadja, hogy a játékkal kapcsolatban, a későbbiekben időbeli korlátozás nélkül jogi igényt nem támaszthat, érvényesíthet!

11.  A nyeremény kapcsán felmerülő adó, postázási, és egyéb költségeket a szervezők viselik, külön megállapodásuknak megfelelően.

12.  A szervező(k) vállalja, hogy Magyarország és az Európai Únió területén érvényben lévő, a játék szervezésének idején aktuális törvényi, jogi rendelkezések, szabályozások és a Facebook szabályainak megfelelően jár el! A jelentkező „játékos” adatait kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása kapcsán használja fel, azokat nem adja tovább!

13.  A játékkal kapcsolatban itt meg nem határozott rendelkezéseken felül a Cinema Moziklub általános játékszabályzata, valamint az aktuális Magyar (és esetlegesen Európai Únió) törvényi, jogi rendelkezések az irányadóak, illetve a nyereményt felajánló szervezet külön rendelkezései!

Minden jog fenntartva! – All Rights Reserved! – Cinema Moziklub – 2013






A Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" összes hang, fotó, video anyaga saját vagy más partner jogvédett terméke, további felhasználás (kivéve a linkek megosztása pl. Facebook-on, stb.), kizárólag engedéllyel lehetséges! – © Cinema Moziklub és "Curaca86 blog" 2013


™ and © 2010–2013 Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". All Rights Reserved. Property of Cinema Moziklub és "Curaca86 blog". Promotional use only. Any kind of transfer, or republishing of the articles and every kind of content of the website is only allowed with the contribution of  Cinema Moziklub and "Curacao86 blog"! Every other case, the sale, duplication, other transfer of this material or excerpts thereof, is strictly prohibited!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése